Sep 23, 2007

PROTV-UL - HAI SA PROMOVAM UCISUL MITZELOR si CE LE FACEM DELFINILOR

intr-adevar, suntem pe calea pierzaniei, cum ar spune cineva dus la biserica. sunt doua tragedii. una: faptul ca niste...niste...niste indivizi a caror asemanare cu fiintele umane este pur, da' pur intimplatoare, gasesc, la varsta adolescentei, ca mod de distractie, fotbalul cu o pisica. era o vorba: Dumnezeu a creat lumea din nimic. nimicul se mai vede pe ici pe colo.

a doua: faptul ca protvul este un post atit de profesionist incit, difuzeaza in primetime, cind se uita tot omul normal la stiri, o astfel de intimplare, protejati fiind de mult trimbitzata "constientizare a publicului".

pe bune, data viitoare cind un ciine vagabond mai rontzaie un japonez, chinez, ce-o fi fost, sa o consideram ca o razbunare a regnului animal pt felul in care noi, fiinte intelegente cum ne dam, intelegem sa convietuim cu patrupedele.

si pt ca exista ceva si mai ingrozitor decit faza cu pisica, va rog, daca aveti inima tare, uitati-va in ce hal am ajuns sa tratam si fiintele apelor. si stana de piatra daca ai fi si este imposibil sa nu te stringi ca un covrig cind vezi ce se intampla, la http://www.glumbert.com/media/dolphin si apoi va rog semnati la adresa de mai jos. macar atat putem face …http://www.petitiononline.com/golfinho/petition.html

No comments: